Maanrakennustyöt ammattitaidolla

Haluatko, että kokenut ammattilainen auttaa sinua projektisi valmiiksi saattamisessa ? Haluatko, että työt tehdään projektin kannalta järkevästi, aikaa tai materiaaleja tuhlaamatta ? Jos olet samaa mieltä, ota meihin yhteys. Teemme ammattitaidolla uudisrakennusten pohjatyöt aina pohjan avauksesta pihan viimeistelyyn asti. Omalla toimialueellamme olemme lähes ainoita yrityksiä, josta saat niin murskeet kuin maanrakennustyöt samasta paikasta. Tämä vähentää osaltaa turhia viivästyksiä, kustannuksia ja lisää töiden sujuvuutta ja luotettavuutta. Teemme myös pihankunnostuksia sekä salaojien- ja jätejärjestelmien kaivuita ja saneerauksia. Tarvittaessa saat meiltä myös talon perustusten teon harkkomuurauksella erillisen sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy rohkeasti tarjouksemme!

Kaivinkoneessamme on 3D -järjestelmä. Kehittyneen 3D -tekniikan ansiosta kaivaminen on nopeampaa ja tarkempaa, sillä piirustukset ja rakennusten korkokuvat ovat koko ajan reaaliajassa kaivinkoneenkuljettajan käytössä. 3D-koneohjaus perustuu RTK-GNSS -sateliittipaikannukseen ja järjestelmällä saavutetaan senttimetriluokan tarkkuus. 3D -koneohjauksella kaivinkoneesta tulee itsessään tarkka mittalaite. 3D -järjestelmän käyttö poistaa myös ylimääräiset tarkistusmittaukset rakennuksen paikan suhteen. 3D -tekniikan hyödyntäminen kaivinkoneessa tehostaa maanrakennusprosessia, mahdollistaa entistä tasalaatuisemman työn koko työmaan osalta ja mahdollistaa tarkemman tiedon materiaalimenekistä. Materiaali- ja kuljetuskustannukset voivat jopa pienentyä, kun ei turhaan tehdä ylikaivettuja maaleikkauksia, ei synny turhien maa-ainesten poisvientiä eikä tarvita turhia lisämaa-ainestilauksia.

3D -järjestelmä auttaa kaivinkoneenkuljettaa erityisesti sateella tai pimeässä tai muutoin haastavissa olosuhteissa. 3D -järjestelmä tekee jo entisestään ammattitaitoisesta kaivinkoneenkuljettajastamme erinomaisen.

Päätoimialueena Kanta-Häme ( Riihimäki-Loppi) ja Uusimaa (Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo, Vantaa ja Helsinki).

Olemme vuosien varrella tehneet useampia omakotitaloprojekteja valmiiksi Lopen alueella. Myös Kytäjän (Hyvinkää) Isonkylän ja Ollilanpuiston asuinalueille on valmistunut useampi talon pohja ja piha-alue. Alueet sijaitsevat Kytäjärven rantamaisemissa, Kytäjä Golfin lähellä.

Tällä hetkellä Keto-Rakennus Oy on mukana rakentamassa Vantaan Kivistöön useamman omakotitalon kokonaisuutta. Vantaan Kivistö on tällä hetkellä erittäin nopeasti kasvava asuinalue Hämeenlinnanväylän lähellä. Myös Lopen Läyliäisiin on valmistumassa kolme uutta omakotitaloa, joiden rakentamisessa Keto-Rakennus Oy on mukana.

Osoite

Väänteenmäentie 2, 12600 LÄYLIÄINEN

Puhelin

Mikko Ketonen 050 5478 797

Olli Ketonen 040 8379 839

Sähköposti

Y-tunnus

0808276-8
Copyright © 2024 Keto-Rakennus Oy