Kivituhkalla viimeistelet pihasi ja pohjustat kivetykset

Kivituhka on ehdottomasti paras tuote erilaisten kivetyksien pohjustamiseen. Kivituhkalla viimeistelet pihasi helposti ja vaivattomasti. Kivituhkamme on kalliolouhoksestamme murskattua hienojakoista kiviainesta, joka on raekooltaan 0-4 mm tai 0-8 mm. Väriltään oman kalliolouhoksemme kivituhka on tasaisen tumman harmaata, märkänä väri on lähes musta. Kivituhkan väri voi hieman vaihdella tuotantokerrasta riippuen. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta kivituhkan väristä ja se on erittäin suosittu.

Kivituhkan toimitus
Kivituhka tulee Lopen Läyliäisistä omalta louhokseltamme. Mursketuotteet toimitetaan koko eteläisen Suomen alueelle nopeasti ja joustavasti sekä yksityishenkilöille, kuten esimerkiksi omakotitalon rakentajille, että yrityksille. Kivituhkan hinta toimitettuna kohteeseen riippuu ensisijaisesti toimitettavasta määrästä ja kuljetettavan matkan pituudesta. Ota yhteyttä ja soita meille, niin laskemme sinulle erittäin kilpailukykyisen tarjouksen. Saat tarjouksen ja toimituksesta useimmiten jo kyseisen puhelinkeskustelun aikana!

Erillinen noutomyynti ei kuulu palveluumme. Lähtökohtainen toimitusaikamme myös sesonkiaikana on 1-3 päivää tilauksesta.

Käyttötarkoitus ja ominaisuudet
Kivituhkaa käytetään pihalaatoitusten, luonnonkivien, liuskekivien, sekä pihakivien asennusmateriaalina. Lisäksi kivituhka on oiva materiaali eri kivituotteiden saumausmateriaaliksi. Kivituhkaa voidaan käyttää myös tasoitekerroksena pihakivien ja laattojen alla. Kivituhka-alue on helppo levittää ja tasoittaa ja näin luoda hyvä pohja isommillekin kivialueille. Kivituhkan avulla pihaan muodostuu tiivis päällyste, jolloin rikkaruohot eivät kasva siinä niin hyvin.

Tuhka tiivistyy helposti täryttämällä ja kastelemalla tiivistymistä voidaan vielä edesauttaa. Tiivistetty kivituhkakerros ei juurikaan läpäise vettä. Kivituhka-alue on siis helppo pitää siistinä. Kivituhka-alue on myös syksyisin helppo haravoida pienirakeisen kiviaineksen takia. Kivituhkaa voidaan myös mainiosti käyttää reunustamaan nurmikoita ja pihan kulkureittien päällysteeksi.

Piharakentamisessa kivituhkan kerrospaksuuden tulisi olla vähintään 5 cm. Kuivana kivituhka pölyää hieman ja voi kulkeutua sisätiloihin kenkien mukana. Kulutuskerrokseksi kivituhkaa ei suositella sellaisenaan, koska sadesäällä se saattaa liettyä. Myös sade voi rinnealueilla kuljettaa kivituhkaa alaspäin. Esimerkiksi rinteessä olevan kulkukäytävän porrastaminen auttaa kivituhkaa pysymään paikoillaan. Kivituhkakerroksen alle kannattaa tietyissä paikoissa laittaa oman kalliolouhoksemme kalliomurske 0-16mm tai kalliomurske 0-32mm.

Voit tilata Keto-Rakennus Oy:ltä samalla kertaa kaikki maa-ainekset piharakentamiseen nopealla toimituksella. Olemme rakentaneet useamman piha-alueen mm. Isokylän ja Kytäjän Ollilanpuiston alueelle, jossa olemme käyttäneet useita kalliolouhoksemme tuotteita rakentamisen eri vaiheissa. Laadukas ja tyylikäs rakennus vaatii rinnalleen laadukkaat tuotteet! 

Kuljetuspalvelut kivituhkalle ja muille maa-aineksille
Teemme maa-ainesten kuljetuksia koko Etelä-Suomen alueella. Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan juuri sinulle sopiva tilauskohtainen hinta!

 

Hyvä asennus ja saumausmateriaali

Kivituhkaa käytetään muun muassa pihalaatoitusten, luonnonkivien, liuske- ja pihakivien asennusmateriaalina. Lisäksi kivituhka on oiva materiaali eri kivituotteiden saumausmateriaaliksi. Kivituhkaa voidaan käyttää myös tasoitekerroksena pihakivien ja laattojen alla.

Kivituhkaa pihaan, helppohoitoinen pihamateriaali

Tiivistetty kivituhkakerros ei läpäise juurikaan vettä. Kivituhka-alue on siis helppo pitää siistinä. Kivituhka-alue on myös syksyisin helppo haravoida pienirakeisen kiviaineksen takia. Kivituhka sopii pihaan mainiosti reunustamaan nurmikoita ja pihan kulkureittien päällysteeksi.

 

Osoite

Väänteenmäentie 2, 12600 LÄYLIÄINEN

Puhelin

Mikko Ketonen 050 5478 797

Olli Ketonen 040 8379 839

Sähköposti

Y-tunnus

0808276-8
Copyright © 2024 Keto-Rakennus Oy